Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Soho Burgers»: Ο Σάκης Νταντούλας κάνει την Αθήνα να παραμιλά για burgers

Newsroom dev.eleftherostypos.gr

Οταν μιλάμε για street food, μας έρχεται στο μυαλό ένα λαχταριστό burger με ζουμερό μπιφτέκι, τραγανές πατάτες, αφράτο ψωμί… και πολλά ακόμη υλικά! Οταν αναφερόμαστε σε επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης, σκεφτόμαστε τον Σάκη Νταντούλα, που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στον χάρτη του αθηναϊκού επιχειρείν. Οταν, λοιπόν, αυτά τα δύο «συναντιούνται», τότε μιλάμε για την καλύτερη αλυσίδα elevated street food στην πόλη, τα «Soho Burgers».

Πρόκειται για μια σύμπραξη ξεχωριστών -ο καθένας στο είδος του- ανθρώπων, μεταξύ αυτών ο Σάκης, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο J. Ravano, που έχουν ως φιλοσοφία την εξαιρετική ποιότητα στις πρώτες ύλες και τη βαθιά γεύση στο τελικό προϊόν. Παρότι τα «Soho Burgers» μετρούν λίγους μόλις μήνες στην Αθήνα, τα βρίσκετε ήδη σε πολλά σημεία, όπως στου Ζωγράφου, στα Μελίσσια, στα Γλυκά Νερά, στη Νέα Ερυθραία, στο Χαλάνδρι και τη Φιλαδέλφεια, ενώ πολύ σύντομα ανοίγουν μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, στη Δάφνη και την Αργυρούπολη.

Η ίδια dream team, μάλιστα, έχει ανοίξει και τα «Muchos Mexicanos» στη Νέα Ερυθραία και τα Γλυκά Νερά, επίσης στη λογική του street food.

INFO
www.sohoburgers.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Το απόλυτο μπέργκερ κοτόπουλου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πίτσα, μπέργκερ, σουβλάκια: Σπιτικά και υγιεινά

Αλυσίδα φαστ φουντ στην Σαουδική Αραβία μετονομάζει μπέργκερ της από «Τούρκικο» σε «Ελληνικό»

Μαρίνα Μπενέκου

Η συνταγή της ημέρας: Κλασικό μπέργκερ από τον Πέτρο Συρίγο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Μπέργκερ με μπιφτέκι κοτόπουλο και μοτσαρέλα

Απίστευτο: Ο μεγιστάνας Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά για ένα μπέργκερ [εικόνα]

Δημήτρης Κατσάκος